• België
U kan toegelaten biociden opzoeken in de algemene lijst of u kan de applicatie 'Tableau Reader' gebruiken om gericht te zoeken naar een bepaald type product.
'Tableau Reader' kan u downloaden op de site van Tableau Software. Daarna kan u het *.twbx-bestand openen met de software. Als u gegevens wil exporteren naar Excel, raadpleegt u de handleiding in bijlage (momenteel enkel in het Frans beschikbaar).
  • Europa
Via de zoekfilter van ECHA kan u per producttype en/of voor elke lidstaat nagaan welke biociden erkend zijn volgens de BPR.